6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

BBP'den kan bağışı

Büyük Birlik Partisi(BBP) Bafra İlçe Başkanı Bilal Mürtezaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Bafra Şube Başkanı Çetin Çakıroğlu ile Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Suat Şahin'i ziyaret etti.

BBP'liler, ilk olarak Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Bafra Şube Başkanı Çetin Çakıroğlu'nu ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşirken nezaket ziyaretinde Çetin Çakıroğlu, emekliler arasındaki adaletsizliğin derinleştiğini savundu.

Çakıroğlu, "2008 yılımız kabus yılımız. 'Enflasyon düştü' diyen hükümet, emekli maaşlarına yüzde 2 zam yaparken, elektriğe yaptığı zamla bütün bütçemizi allak bullak etti. İşçi ve memur emeklileri arasındaki adaletsizlik derinleşiyor" dedi.
Bilal Mürtezaoğlu, piyasada bir durgunluğun yaşandığını belirterek, "Günümüzde sessiz sedasız zamlar geldi. Milletimiz, sessiz olarak zamları kucağında buldu. Yani vatandaşımız zamların nereden geldiğini anlayamadı" diye konuştu.

BBP'DEN KAN BAĞIŞI
BBP heyeti daha sonra, Türk Kızılay Bafra Şube Başkanı Suat Şahin'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Suat Şahin, nezaket ziyaretinden mutluluk duyduğunu ifade ederek, Kızılay Bafra Şubesi'nin Beşyol mevkisinde faaliyete başladığını ve halka mal olduğunu vurguladı. Karşılıklı sohbet havası içinde gerçekleşen ziyarette Şahin, "Türk Kızılay'ı hepimizin ortak değeridir. BBP Bafra İlçe Teşkilatı Türk Kızılayı'na kan bağışı kampanyası düzenliyor. Bunun için parti yöneticilerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kızılay'ın vatandaş için var olduğunu dile getiren Bilal Mürtezaoğlu, şunları söyledi: "Kızılay'ın vatandaşın elinden tutan yegane bir kuruluş olduğunu biliyoruz. Kızılay dünyada bulunan insanlara hizmet vermektedir. Müslüman olmayan ülkelerin başına dahi bir kaza geldiği zaman Kızılay her yerde hizmet veriyor. Kızılay'ın kan bağışı kampanyası düzenlediğini biliyoruz. Bu yüzden dolayı Kızılay kampanyasına Büyük Birlik Partisi olarak destek veriyoruz. 05 Mart 2008 Çarşamba günü saat 15.00'te parti binamızda kan bağışı kampanyası organize ettik. Vatandaşlarımızı kan bağışı kampanyasına bekliyoruz."

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 11:58:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?