5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Bektaş icraatlarını anlattı

Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, 'mazeret değil proje üreten' bir anlayış ile hareket ettikleri için başarılı olduklarını söyledi. 

Başkan Adem Bektaş, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda yaklaşık 3 yıldır yaptığı çalışmaları anlattı. AK Parti İl Binası'nda düzenlenen toplantıda Atakum'da yaşanan değişime değinen Adem Bektaş, "Atakum'u her kesim tarafından beğenilen bir belde haline getirdik" dedi. 

Değişime belediye hizmet binası ile başladıklarını belirten Başkan Adem Bektaş, "Hizmet binası en önemli eksikliklerden bir tanesiydi. Yıllardır Tarım ve Köyişleri Bakanlığı İl Kontrol Laboratuvarı'na ait binanın bir bölümünde hizmet vermeye çalışıyorlardır. Atakumluların belediyeye geldiklerinde rahat bir şekilde hizmet almaları mümkün değildi. 14 ay gibi kısa sürede beldemize hizmet binası kazandırdık. Söz verdiğimiz gibi 1 yıl içinde hizmet binamızı bitirerek Atakumluların hizmetine sunduk" diye konuştu. 

'Mazeret değil proje üreten' bir anlayışla hareket ettiklerinin altını çizen Başkan Bektaş, "Sürekli mazeret üretirseniz hiç bir şekilde iş yapmanız mümkün değildir. Biz mazeret değil proje üreten bir anlayışla hareket ediyoruz. Bu nedenle de çok kısa sürede yapılması hayal olarak nitelendiren bir çok proje imza attık. Gelecek kuşaklara daha modern ve yaşanabilir bir Atakum bırakmak tek amacımız. Bu amaç uğruna durmadan çalışıyoruz ve çalışacağız" şeklinde konuştu. 

Atakum'da çok kısa sürede bir çok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Bektaş şunları söyledi: "İhtiyaç sahibi aileler için 'Gönül Panayırı'nı, insanların doğa ile iç içe olmaları için 'Kent Ormanı'nı gerçekleştirdik. 3 yıl gibi kısa sürede 20 yeni park yaptık, asfalt sorununu çözmek için de Gazi Belediyesi ile ortaklaşa 'Asfalt Plenti' aldık. Atakum'u sahil ile iç içe olması için 'Sahil Projesi'ni hazırladık ve bir bölümünü yaparak kullanıma açtık. Yol, kaldırım ve asfalt çalışmaları ile de belde halkını çamurdan kurtardık. Bunlar, sadece yaptıklarımızın görünen kısmı. Biz halktan aldığımız destekle daha çok çalışmaya devam edeceğiz." 

Atakum'da insanların hayal bile edemeyeceği hizmetlerin yapıldığına dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz, "Atakum Beldemizde 28 Mart'tan sonra geçmiş yılların acısını çıkartırcasına yaptığı hizmetler için Başkan Adem Bektaş'a teşekkür ederiz. Yerel yönetimlerimizin hizmetleri ile birlikte 2007 genel seçimlerinde daha iyi başarı gerçekleştirerek halkımıza güzel hizmet yapmaya gayret göstereceğiz. Samsun'umuzu da hem sosyal hem de ekonomik anlamda daha yaşanabilir ve hak ettiği noktada olması için hep birlikte çalışacağız" açıklamasında bulundu.
iha
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2006 Salı 12:12:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?