6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Belediye - esnaf işbirliği

Fevzi Çakmak Mahallesi'nde düzenlenen kahvaltıda mahalle sakinleri ve esnaflarla bir araya gelen Başkan Kaldırım, “Heyecanımızı yitirmeden, görev sürecimizin son gününe kadar hizmetin en iyisini sunacağız” dedi.

Başkan Süleyman Kaldırım, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yapılan kahvaltıda mahalle esnafıyla bir araya geldi. Geniş katılımın olduğu kahvaltıda, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Kaldırım, Gazi'deki değişimin somut örneklerini anlattı.

Mesleki kurslardan koordinasyon merkezlerine, kültürel atılımlardan sosyal içerikli çalışmalara kadar birçok alanda önemli çalışmalara damga vurduklarını belirten Kaldırım, görev süresinin son gününe kadar asla heyecanını yitirmeyeceğini vurguladı.

Kaldırım, “Göreve geldiğimiz günden itibaren, her gün belediyemize yeni ne katabiliriz, hangi projeleri hayata geçirebiliriz bunu düşündük. Bu heyecanımızı asla yitirmedik. Görev sürecimizin son gününe kadar da yitirmeyeceğiz. Çalışmalarımıza tüm hızıyla sürdüreceğiz” diye konuştu.

Mahalle sakinlerinin ve esnafların sorularını cevaplayan Kaldırım, 4 yıllık görev sürelerinde belediye-vatandaş işbirliğinin en güzel örneklerini sergilediklerini dile getirdi. Daha sonra mahalle esnaflarını iş yerlerinde ziyaret eden Başkan Kaldırım, uzun süre onlarla sohbet etti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2008 Perşembe 14:45:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?