6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Belediye davasına devam

Samsun'da, Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyon kapsamında haklarında dava açılan 43 kişinin yargılanmasına bugün devam edildi. 

18 Nisan 2007 tarihinde Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın gözetiminde İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında haklarında dava açılan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, o dönemin Başkan Vekili Adnan Bahadır, Genel Sekreter Kenan Şara, Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı ve müteahhit Hasan Uçak'ın da aralarında bulunduğu toplam 43 kişinin yargılanmasına devam edildi. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın duruşmasında, sanıklardan Kenan Şara,
Tuncay Buldan, Coşkun Öncel, Hasan Uçak ve Özdemir Erol duruşmada hazır bulundu. 

Duruşmada müşteki sıfatıyla ifada veren Hüseyin Başgöl, sanıklar hakkında şikayetçi olmadığını söyledi. Davaya katılmak istemediğini belirten Başgöl, "Ben bu konuda daha önce savcıya ifade verdim. Belediyeciler ruhsat için benden para istemediler. Samsunspor'a esnafın yardım ettiğini duydum. Ancak, benden kimse para istemedi. 19 Mayıs Beton Santrali ihalesiyle ilgili de görgüye dayalı bir bilgim yok" dedi. 

Duruşma, gelmeyen müşteki ve tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2008 Pazartesi 17:12:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mkc IP: 85.104.200.xxx Tarih : 23.06.2008 21:03:29

valla bence savcı Samsunda olmaktan memnunsa bu arkadaşlar kesinlikle beraat ederler..yok savcı bey ben Samsunda olmak istemiyorum ,Türkiyenin en ucra köşelerindede görev yaparım derse o zaman bu arkadaşlar ceza alırlar..olay matamatiksel..al kurtul..bazen ver kurtul sistemi uygulanmakta...Giden diğer savcıda bu şahıslar hakkında çok ciddi iddialarda bulunmuştu..fakat gittiii...içimden geldiği gibi yazdım..kimseye kastım yoktur..saygılar..