6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Belediye operasyonu davası sürüyor

Samsun'da, Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyon kapsamında haklarında dava açılan 43 kişinin tutuksuz olarak yargılanmalarına devam edildi.

18 Nisan 2007 tarihinde Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın gözetiminde İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında haklarında dava açılan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, o dönemin Başkan Vekili Adnan Bahadır, Genel Sekreter Kenan Şara, Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel ve müteahhit Hasan Uçak'ın da aralarında bulunduğu 43 kişinin bugün yargılanmasına devam edildi. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasında, sanıklardan Kenan Şara, Coşkun Öncel, Özdemir Erol, Tuncay Buldan ve Sefer Arlı hazır bulundu.

Duruşmaya bir türlü katılamadığı için ifadesi alınamayan müşteki Sebahattin Arslan'ın vekili avukat Hülya Çömezoğlu, müvekkilinin parkinson hastası olduğunu, şuurunun yerinde olmasına rağmen rahatsızlığı sebebiyle duruşmaya gelemediğini ve esasen şikayetçi olmadığını belirterek, ifadesinin evinde alınmasını talep etti. Mahkeme heyeti, Arslan'ın ifadesinin evinde alınmasına karar verirken, duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 15:13:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?