6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Belediye personeline eğitim

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, halka daha iyi hizmet vermek için personelin periyodik aralıklarla hizmet içi eğitim seminerleri verildiğini söyledi.

Belediyede evlendirme ve bina ruhsatı gibi birçok işlemin sanal ortamda yapıldığına dikkat çeken Başkan Osman Genç, "Hedefimiz tüm personelin teknolojinin nimetlerinden faydalanması ve Caniklilere en iyi hizmeti en kısa süre içerisinde vermesini sağlamak.

Çağ, teknoloji çağı. Hayatımızın bir parçası haline gelen teknoloji en iyi şekilde öğrenmek ve öğrendiklerimizle de insanlara en iyi ve en güzel hizmeti vermek. Bunun için de personelimizin kendisini yenilemesi ve yeni kullanıma giren programları öğrenmesi lazım. Bu nedenle personelimizi sürekli hizmet içi eğitimine tabi tutuyoruz" dedi.

Amaçlarının insanların hayatlarını kolalaştırmak olduğunu vurgulayan Başkan Osman Genç, "Değişimin çok önemli. 4 yıl önce başlattığımız değişim hız kesmeden devam ediyor. Bu değişime hem personelimizin hem de halkımızın uymasını sağlamak sosyal belediyecilik adına bizlerin görevi. Bunum için de elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz" diye konuştu.

Canik Belediyesi Sosyal Tesisleri Sürekli Eğitim Merkezi'nde Yazılım Uzmanı Deniz Açıkgöz tarafından verilen eğitim seminerinde 'Beyaz Otomasyon Yazılım' programının son sürümü ve birimler arasındaki koordinasyonun sağlanması konusunda bilgi verildi.

.
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 12:58:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?