6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Belediye personeline seminer

Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Kişisel Gelişim Uzmanı Dr. Tarkan Zengin tarafından Kutlukent Belediyesi'nde, “İş ve Aile Hayatında Mutlu ve Verimli Olma” konulu seminer verildi.

Kutlukent Belediyesi'ndeki tüm daire amirleri ve işçilerin katıldığı seminerde iş ve aile hayatında iletişim, beden dili, beden dilini etkili kullanma yolları gibi konularda bilgi aktarıldı.

İnsanların dostluğunu kazanmak için kurallar olduğunu söyleyen Dr. Tarkan Zengin, "Paylaşım, karşılıklı iletişimi gerektirir. Sözlü ve sözsüz iletişim işaretleriyle bir bütündür. İnsanlar konuşma yoluyla gerçek düşüncelerini gizleyebilirler. Beden dili ise asla yalan söylemez. Bu nedenle yüz yüze iletişim etkili iletişimdir" diye konuştu. İletişimde ilk izlenimin çok önemli olduğunu ifade eden Zengin, basit bir nezaket davranışının binlerce kelimeden çok daha etkili olduğunu dile getirdi.

Renkli ve esprili dakikaların yaşandığı seminerden çok memnun ayrıldıklarını dile getiren belediye personeli, “İstemsizce yaptığımız beden hareketlerinin bile birer anlam ifade ettiğini, karşımızdaki kişiye bir mesaj gönderme metodu olduğunu öğrendik, seminer bizim için çok faydalı oldu. Tarkan Zengin'e ve Eğitim Bir-Sen yetkililerine bu organizasyon için çok teşekkür ediyoruz” dediler.

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 17:50:31
Güncelleme :13 Şubat 2008 Çarşamba 18:02:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?