2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Belediyeler Birliği'nden hizmet turu

BELEDİYELER BİRLİĞİ HİZMET GEZİSİ

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen "Belediyeler Birliği Hizmet Gezisi" il ve ilçe belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Geziye Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, Havza Belediye Başkanı Murat Ekiz, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu, belde belediye başkanları ve eşleri katıldı.

Yusuf Ziya Yılmaz'ın katılımıyla düzenlenen gezi, Sevgi Kafe'de yapılan kahvaltıyla başladı. Kahvaltının ardından Bandırma Vapuru Müzesi, Kurtuluş İskelesi, Kültür Park, Batı Park ve son olarak Atlı Spor Tesisleri gezildi. Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, belediye başkanlarına gezdikleri yerler hakkında bilgi aktardı.

Geziyi değerlendiren Başkan Yılmaz, "Samsun Belediyeler Birliği 32 üyeli bir birlik. Bu birlik çeşitli faaliyetlerde bulunuyor. Bunlar eğitim ve bilgilendirme faaliyetleri. Bugün de kahvaltıda buluşarak arkadaşlarımızın Samsun ölçeğindeki hizmetleri görmesi için bu geziyi düzenledik. Bu gezi öyle inanıyorum ki arkadaşlarımıza faydalı oldu. Hem eşler ve aileleri birbirlerini tanıdı hem de diyalog ortamı tesis edildi. O bakımdan böyle bir ortamda olmaktan çok mutluyum ve belediye başkanı kardeşlerime çok teşekkür ediyorum" dedi.

BELEDİYELER BİRLİĞİ HİZMET GEZİSİ
BELEDİYELER BİRLİĞİ HİZMET GEZİSİ
BELEDİYELER BİRLİĞİ HİZMET GEZİSİ
BELEDİYELER BİRLİĞİ HİZMET GEZİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2009 Pazartesi 14:14:04
Güncelleme :12 Ekim 2009 Pazartesi 23:28:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?