5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Belediyelerin bayramlaşma trafiği

CANİK'TE BAYRAMLAŞMA

Canik Belediyesi tarafından Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma programı, Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde yapıldı.

Bayramlaşmaya AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, meclis üyeleri, okul müdürleri, muhtarlar, belediye çalışanları ve Canikliler katıldı.

Her alanda yapılan yatırımlarla Canik'in çehresinin değiştiğini dile getiren AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "5 yıl önceki Canik ile bugünkü Canik arasında çok büyük farklar var. Bunu çok iyi gözlemlemek lazım. Canik'te daha büyük değişimler olacak. Canik'e yapılan kültür ve spor merkezleri, yollar, sosyal tesisler ile yakın zamanda temeli atılacak olan Canik Başarı Üniversitesi projesi Canik'te değişin öncüleri olmuştur" dedi.

Programa katılan vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Başkan Osman Genç, Canik'te yaşanan değişim ve gelişimin, bayramlaşmada yaşanan birlikteliğin kanıtı olduğunu dile getirdi. Bayramlarda kırgınlıkların ortadan kalktığını ve insanların kucaklaştığını kaydeden Başkan Osman Genç, "Canik'te her geçen bayramlar daha farklı kutlanıyor. Çünkü, üretilen projelerle ve yapılan yatırımlarla ilçemizde yaşanan değişim ve gelişimle insanların hayatları kolaylaşıyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından bayramlaşma gerçekleştirildi.

GAZİ'DE BAYRAMLAŞMA

Kurban Bayramı dolayısıyla Gazi Belediyesi'nde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bayramlaşmaya Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'ın yanı sıra, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın, Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Yakup Beyazer, partililer, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşmada, sağlanan birlik ve beraberliğe dikkat çeken Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, "Bize inanan ve güvenenleri mahcup etmedik. İşte sonuç ortada, bayramlaşmalarımızda bu birlikteliği görebilmek mümkün" dedi. Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, bayramlaşmaya katılan tüm konuklarla tek tek ilgilendi ve bayramlarını kutladı.

İLKADIM'DA BAYRAMLAŞMA 

Kurban Bayramı'nın ikinci günü Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde yapılan bayramlaşma törenine yoğun bir katılım oldu.

Bayramlaşmaya AK Parti Samsun Milletvekilleri Mustafa Demir, Ahmet Yeni, Fatih Öztürk, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Çınarlık Belediye Başkanı Nihat Soğuk, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, partililer, vatandaşlar ve belediye personeli katıldı.

Bayramların insanları bir araya getiren, kavuşturan, birleştiren günler olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bayram günlerinde akrabalık bağlarımız kuvvetlenmekte, komşuluk ilişkilerimiz yenilenmekte ve toplumsal hayatımız canlılık kazanmaktadır. Birlik, beraberlik, sevgi, dayanışma ve kaynaşma hislerimiz bugünlerde en yoğun bir biçimde yaşanmakta, millet olma ve aidiyet duygularımız güçlenmektedir. Bu günleri, anlamına en uygun şekliyle, çocuklarımızla, eşimiz ve dostlarımızla, anne-babalarımızla huzur içinde geçirmek, bayramın hayatımıza getirdiği ışığı yaşamımızın her safhasında taşımamız gerekiyor" dedi.

Başkan Tok, amaçlarının birlik ve beraberlik içinde İlkadım'a daha çok ve daha kaliteli hizmet edebilmek olduğunu sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2008 Çarşamba 09:21:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?