6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Belediyenin İftar yemeğine ilgi artıyor

Samsun'un Bafra İlçe Belediyesi’nce her gün verilen iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.


Belediye, her gün 2 bin kişiye 4 çeşitten oluşan yemek veriyor. Bafra ilçesinin Kemalpaşa Mahallesi’nde bulunan Bafra Belediyesi Aşevi’nde her gün 2 bin kişiye 4 çeşitten oluşan iftar yemeği veriliyor.

İftar saatinden 2 saat önce Bafra Belediyesi Aşevi önünde uzun kuyruk oluşturan vatandaşlar, belediye görevlileri tarafından iftar saatine az bir zaman kala tek tek içeriye alınıyor.


Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, "Her yıl olduğu gibi bu yılda Belediyemizin Kemalpaşa Mahallesi Kütüphane yanındaki aşevimiz ile Fevzi Çakmak Mahallesi Samsun-Sinop yolu üzerindeki dağıtım bürolarımızda ihtiyaç sahibi halkımıza ramazan ayı boyunca yemek dağıtımı ve iftar programları yapmaya başladık. Bir günlük yemek bedeli ise bin 500 YTL'dir. Bu çerçevede yapılacak yardımlara katkıda bulunmak isteyen değerli yardımsever iş adamlarımızdan günlük yemek giderlerini karşılamak hususunda yardımlar bekliyoruz. Geçen seneden daha farklı olarak bu yıl insanlara yaraşır bir şekilde ve sağlıklı ortamda iftar veriyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 11:04:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?