4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

'Ben değil, kadın beni kaçırdı'

Evli kadını 4 yaşındaki kızıyla birlikte kaçırıp 2 gün boyunca tecavüz etmekle suçlanan sanık, ‘Kaçırmadım, kendi isteğiyle birlikte olduk’ dedi.

SAMSUN’da evli ve 2 çocuk annesi 32 yaşındaki S.K.’yı, çocuğunu öldürmekle tehdit ederek tecavüz ettiği gerekçesiyle yargılanan Selahattin Bozel (32), ‘Aslında o beni kaçırdı’ dedi. Samsun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde tecavüz, alıkoyma ve kaçırma suçlarından 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Bozel, kendisine iftira atıldığını öne sürdü.

Bütün planı o yaptı

Bozel, ‘Sürekli bize misafirliğe gelir ve eşinden şikáyetçi olurdu. Beni de o kandırdı. Onu kaçırmadım, aslında o beni kaçırdı. Bütün planı S.K. yaptı. Terme’de de kendi isteğiyle ilişkiye girdik. Boşanıp benimle evlenmek istiyordu. Kabul etmeyince de beni şikáyet etti’ dedi.

Silahı başıma dayadı

Duruşmaya gelmeyen S.K. ise poliste verdiği ifadesinde, ‘Onların evine misafirliğe gitmiştim. Kızımı sevmek için kucağına aldı. Bir süre sonra boğazını sıkmaya başladı. Belinden silahını çıkararak kızımın başına dayadı. Kendisiyle gitmesem kızımı öldüreceğini söyledi. Ben de onunla gittim. Bir evde 2 gün boyunca bana tecavüz etti’ diyerek sanıktan şikáyetçi olmuştu. Dava tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Tutuklu yargılanıyor

S.K.’nın (yanda), ‘Onunla gitmeseydim kızımı öldürecekti’ dediği Selahattin Bozel iddiaları yalanladı. Tutuklu yargılanan Bozel, ‘Evlenmediğim için beni şikáyet etti’ dedi.
Hürriyet Gazetesi
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2004 Salı 10:57:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?