6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Benzin istasyonlarına düzenleme

Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisi Ortak Komisyonu'nda, bazı akaryakıt ve LPG istasyonuna çeşitli düzenlemeler için izin verilirken, bazısı ise iptal edildi.


Büyükşehir Belediyesi Meclisi öncesinde gündem maddelerini değerlendiren Ortak Komisyon, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım başkanlığında toplandı. Komisyonda CHP Grup Başkan Vekili Cemal Ulusoy, her gündem maddesinde söz alarak grubunun düşüncelerini dile getirdi. Cemal Ulusoy'un tüm gündem maddelerinde görüşlerini açıklaması mecliste espri konusu olurken, Ulusoy, "Beni grup öldürmez, bir haksızlık olursa onun kahrı öldürür" diyerek AK Parti'li meclis üyelerini cevap verdi.


Canik ilçesinde konut alanının akaryakıt ve LPG istasyonuna dönüştürülmesine yönelik daha önce yapılan talep, toplantıda yeniden gündeme geldi. Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Büyükşehir Belediyesi görevlileri, "Herkese izin verilirse, 1 kilometre arayla her tarafa benzinlik yapılır" ifadesini kullandı.


Komisyon Başkanı Süleyman Kaldırım, toplumda eşitlik ve adalet konusuna dikkat edilmesi gerektiğini dile getirdi. Talep reddedilirken, Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde bulunan ve daha önce ruhsatı verilen benzin istasyonlarına LPG izni verilmesi ise talepler doğrultusunda onaylandı.

İha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 17:12:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?