6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Berberlere hijyen semineri

İlkadım Belediyesi ve Berberler Odası işbirliği ile "Hijyen bilincinin geliştirilmesi konulu seminer" düzenlendi.


İlkadım Belediyesi ve Berberler odası işbirliği ile İlkadım Belediyesi Acem Tekkesi'nde düzenlenen "Berber işletmecilerine yönelik hijyen bilincinin geliştirilmesi "konulu seminere İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, OMÜ Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Murat Günaydın, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları İsmail Hakkı Kasapoğlu, Şamil Bilgü, Mehmet Dikici, Özel Kalem Müdürü Mustafa Yeşil ve 140 berber işletmecisi katıldı.


Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, berberler için hijyenin önemine dikkat çekerek, katkılarından dolayı İlkadım Belediye Başkanı Erndoğan Tok'a teşekkür etti. İlkadım Belediye Başkanı Eroğan Tok ise bir çok sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek büyüyen ve gelişen İlkadım için nelerin yapılabileceği konusunda fikir alışverişi yaptıklarını ileri sürdü.


Seminere konuşmacı olarak katılan Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Murat Günaydın, berberlere hijyen, bulaşabilecek hastalıklar ve önlemleri ve kuaför ve berber hizmetlerinde temel prensipler konulu bilgiler verdi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2008 Pazar 16:52:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?