5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Bereket Konvoyu Samsun'a geliyor

Kardeşlik Sınır Tanımaz" sloganıyla Balkanlar ve Anadolu'da iftar programları düzenleyen Bayrampaşa Belediyesi'nin "Bereket Konvoyu"nun 18 Ekim'de Samsun'da olacağı bildirildi. 

İstanbul Bayrampaşa Belediyesi'nin bu yıl ikincisini düzenlediği ve 23 Balkan, 27 de Anadolu ilini kapsayan Bereket Konvoyu, Atakum Belediyesi'nin işbirliğiyle 25. durağında 18 Ekim'de Samsun'da olacak. Bayrampaşa Belediyesi'nin önemli bir çalışmaya imza attığını dile getiren Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, ramazanın birleştirici özelliği olduğunu söyledi. 

Bereket Konvoyu'nun anlamlı bir çalışmaya imza attığını dile getiren Adem Bektaş, "18 Ekim'de yaklaşık 2 bin kişiye iftar yemeği, ardından da Grup Ayna konseri gerçekleştirilecek. Etkinlik, bir çok kanalda canlı olarak yayınlanacak. Samsun'un tanıtımı içinde önemli olacağına inandığımız etkinlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. 

Bayrampaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Meral Kaya, Anadolu'da ve Balkanlar'da bir çok yerde organizasyon düzenlediklerini kaydetti. Toplantıya katılan Bayrampaşa Belediyesi eski Özel Kalem Müdürü ve Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otogarı Genel Müdür Fatih Öztürk, organizasyonun Atakum Veteriner Sağlık Meslek Lisesi bahçesinde gerçekleştirileceğini dile getirdi.
iha
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2006 Pazartesi 20:16:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?