4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Bereket konvoyu Samsun'da

İstanbul Bayrampaşa Belediyesi'nin "Kardeşlik Sınır Tanımaz" sloganıyla başlattığı "Bayrampaşa'dan Anadolu, Balkanlar ve Lübnan'a Kardeşlik Köprüsü" projesi kapsamında Samsun'a gelen bereket konvoyu, yaklaşık bin kişiye iftar yemeği verdi. 

Havanın yağmurlu olması nedeniyle Yaşar Doğu Spor Salonu'nda verilen İftar yemeğine İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Çeşitli TV kanalları tarafından canlı olarak verilen iftar yemeğinde vatandaşlar sıraya girerek yemeklerini aldı. İftar saatinin gelmesiyle birlikte dualar okundu.

Vatandaşlar orucunu açtığı sırada semazen gösterisi gerçekleştirildi. İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, geçen yıl bereket konvoyuyla Balkan halkları arasında kardeşlik köprüsü oluşturulduğunu söyledi. Bürge, konvoyun bu yılda 23 Balkan, 27 de Anadolu ilini kapsadığını, 25. durağın ise Samsun olduğunu ifade etti. Organizasyona destek veren Samsun Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Bayrampaşa Belediyesi'nin anlamlı bir çalışmaya imza attığını, böyle bir organizasyon içerisinde olmaktan onur duyduklarını kaydetti.
iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2006 Perşembe 09:29:21
Güncelleme :19 Ekim 2006 Perşembe 09:33:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?