2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Bıçaklama zanlısı adliyeye sevk edildi

Samsun'da küfürleşme yüzünden çıkan tartışmada kendisini darp eden arkadaşını 11 yerinden bıçakla ağır yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, sorgulanmasının tamamlanmasının ardından Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.


Edinilen bilgiye göre olay, Pazar Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde dün akşam saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ercan K.(29), küfürleşme meselesi yüzünden çıkan tartışmada kendisini darp ettiği iddia edilen arkadaşı Fatih T.'yi (29) 11 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan ve Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alınıp yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Fatih T.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay yerinde polise kurusıkı tabanca çekip direndiği ileri sürülen ve 1 adet bıçak ve kurusıkı tabancayla gözaltına alınan Ercan K.'nin Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'nda sorgulanması tamamlandı. Ercan K., bıçakla öldürmeye tam teşebbüs, görevi engellemek ve aktif direnmek suçlarından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

İha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 18:44:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilhan ates IP: 88.252.9.xxx Tarih : 15.03.2009 23:38:28

fatih bu akşam vefat etti.ercan ve bunun gibileri 3 beş ay yatırıp sokaklarda tekrar bırakırlarsa daha çok kişinin canı yanacak daha çok ailenin umudu tükenecek.bırakacaklarına assınlar.............