6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Bıçaklamaya 7 yıl 15 gün hapis

Samsun'da kız kardeşinin birlikte olduğu kişiyi bıçakladığı iddia edilen zanlı, 7 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırılırken, genç kadın ise beraat etti.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Bahçelievler Mahallesi'nde yaklaşık 2 ay önce meydana gelen olayda, kız kardeşi ile birlikte olan M.G.'yi (44) bıçakladığı iddiasıyla tutuklanan S.Ç.(30) ile olaya yardım ettiği iddia edilen 1 çocuk annesi kız kardeşi N.Y.'nin (27), yargılanmasına başlandı.

S.Ç., kız kardeşine saldırdığı için M.G.'yi bıçakladığını söyledi. Yaklaşık 5 yıl M.G. ile gayri resmi ilişki içinde olduklarını belirten N.Y., "Olay sabahı saat 05.00'te M.G. benim evime gelip pencerede taş attı. Evde misafir olarak bulunan ağabeyim S.Ç. ve eşi vardı. Yengem Y.Ç., cama atılan taşı duymuş ve M.G. ile tartışıyordu. O sırada olaya ben müdahale ettim. Olayı polise haber vermek istediğim sırada olanlar oldu. Ağabeyimin elini kanlar içinde gördüm. Yaralı M.G. de kaçmıştı" dedi.

Şikayetçi olmadığını belirten M.G., N.Y. ile gayri resmi ilişki içinde olduğunu doğrulayarak, tartışma sonucu bıçaklandığını savundu. Mahkeme heyeti, tutuklu olarak yargılanan S.Ç.'yi 'haksız tahrik altında bıçakla yaralama' suçundan 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırarak, tahliyesine ve hükmün açıklanmasının ertelenmesine karar verdi. Bıçaklama olayına yardım ettiği iddia edilen N.Y. ise beraat etti.

.
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2008 Perşembe 15:32:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?