5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Bıçaklı saldırıya uğrayan 3 kişi yaralandı

Samsun'da meydana gelen 3 ayrı olayda, bıçaklı saldırıya uğrayan 1'i bayan 3 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Unkapanı Mahallesi'nde kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan Birkan B. (19) sol karın boşluğundan iki, sol koltuk altından iki ve sırtından bir olmak üzere toplam 5 yerinden bıçaklanarak yaralandı. Ağır yaralanan Birkan B., Samsun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Kale Mahallesi'nde meydana gelen olayda ise Fikriye K. (40) adlı bayan, birlikte içki içtiği iddia edilen "Gırtlak İsmail" lakaplı bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Yüzünden hafif yaralanan Fikriye K., Gazi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili firarda olan ve açık kimliği tespit edilemeyen şahsı yakalak için çalışma başlattı. 

Gazi Mahallesi'nde de, Orhan G. (42), bir birahanede birlikte içki içip daha sonra dışarı çıktıklarında tartıştığı iddia edilen Ş.Ş.'nin (26) bıçaklı saldırısına uğradı. Sol göğüs altından ve karnından bıçaklanarak ağır yaralanan Orhan G., Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Polis, olay yerine yakın bir yerde suçta kullanılan bıçağı buldu. 

Meydana gelen 3 ayrı olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2006 Pazar 10:59:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?