2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Bilgi kirliliği zaman kaybı yaşattı!

BBP Samsun İl Başkan Yardımcısı Şahin Polat, "Teknoloji devrinde bir cep telefon sinyali dahi bulunamadı, zaman kaybı yaşandığı kanaatindeyiz" dedi.


Dün saat 16.00 sıralarında BBP Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin geçirdiği helikopter kazanınsın ardından, BBP Parti Samsun İl Başkanlığı'na geçmiş olsun ziyaretleri başladı. Siyasi parti temsilcileri, partililer ve belediye başkanları geçmiş olsun ziyaretleri için BBP akın etti. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Başkan Yardımcısı Şahin Polat'a 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.


Açıklamalarda bulunan Şahin Polat, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendileri için sıradan bir lider olmadığını belirterek, kaza karşısında duydukları büyük üzüntüyü dile getirdi. Kaza sonrasında yaşanan gelişmeleri eleştiren Polat, büyük bir bilgi kirliliğinin yaşandığını, en son TV'deki haberler nedeniyle kendilerinin dahi genel başkanın ve beraberindekilerin 'kazayı ucuz atlattı' diyerek eve gittiklerini sonrasında, saat 18.30'dan olayın ciddiyetinin anlaşıldığını vurguladı.


İHA muhabirinin 112 arayıp dakikalarca konuştuğunu, birçok yeri aradığı şuurunun yerinde olduğunu anlatan Polat, saat 16.00 ile 18.30 arasının iyi değerlendirilemediğini, ciddi bir çalışma olmadığını, teknoloji devrinde bir cep telefon sinyali dahi bulunamadığını, zaman kaybı yaşandığın kanaatinde olduklarını kaydetti. Art niyet aramadıklarını, devletin tüm imkanlarını kullandığını, çalışmaları aralıksız devam ettiğini ifade eden Polat, sinyallerin bulunamaması, kazanın olduğu ilk an ile saat 18.30
arasında geçen süre içerisinde ne yapıldığı gibi konuların ciddi bir şekilde araştırılması gerektiğini kaydetti.
 

İha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 16:24:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?