6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Bin 500 öğrenciye ayakkabı yardımı

Eğitim-Bir-Sen Samsun Şubesi'nce düzenlenen '1500 Çift Ayakkabı Dağıtım Kampanyası' çerçevesinde, maddi durumu iyi olmayan bin 500 öğrenciye ayakkabı yardımında bulunuldu

.
İlkadım Mehmetçik İlköğretim Okulu'nda yapılan ayakkabı dağıtım törenine İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Eğitim Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Necmi Macit ile sendika üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Samsun'da okul müdürlerinin ihtiyaç durumuna göre tespit ettiği bin 500 öğrenci için düzenlenen '1500 Çift Ayakkabı Dağıtım Kampanyası'nda toplanan ayakkabılar, Ramazan Bayramı öncesi öğrencilere teslim ediliyor. Okullarda öğretmenler tarafından dağıtılan ayakkabıları alan öğrenciler büyük bir sevinç yaşadı.


Haziran ve eylül dönemleri olmak üzere kampanyalarının Ramazan Bayramı'na kadar süreceğini söyleyen Eğitim-Bir-Sen Başkanı Necmi Macit, "Toplam bin 500 çift ayakkabıyı, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırmış olacağız. Mehmetçik İlköğretim Okulu'nda 100 öğrenciye ayakkabı yardımı yaptık" dedi.


Sivil toplum örgütlerinin ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım yapmasının anlamlı ve örnek bir davranış olduğunu kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Numanoğlu, Eğitim Bir-Sen başkan ve üyelerinin eğitime verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti. Konuşmaların ardından öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

İha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 18:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?