5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Bir aile kurşun yağmuruna tutuldu

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde yol kesip araçtan indirdikleri aileye kurşun yağdırdığı iddia edilen baba ve 2 oğlu, 1 kişinin ölmesine, biri kendi kızı 3 kişinin yaralanmasına neden oldu. 

Edinilen bilgilere göre, olay, saat 14.00 sıralarında Tekkeköy'e bağlı Karaperçin Köyü Adacık Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce köyden tarla aldıkları için aralarında husumet bulunan Ziya B. ve oğulları Muhammet ile Mehmet, bayram ziyaretinden 55 K 1324 plakalı araçla dönen Kertiz ailesinin yolunu kesti. Yol kesen baba ve oğulları, araçtan indirdikleri Mahir Kertiz (42), eşi Nebahat Kertiz (37) ve oğlu Nail Kertiz'i (18) kurşun yağmuruna tuttu. Bu sırada olaya karışan Ziya B.'nin kızı Nilüfer'e de kurşun isabet etti. Olayda Kertiz ailesi ve Nilüfer yaralandı. Yaralılar, Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Mahir Kertiz yolda hayatını kaybetti. Nail Kertiz ile olayı gerçekleştiren Ziya B.'nin kızı Nilüfer ağır, Nebahat Kertiz ise hafif şekilde yaralandı. 

Nebahat Kertiz, polise verdiği ifadede Tekkeköy'de oturduklarını belirterek, "Köye bayram ziyaretine gitmiştik. Dönerken Ziya B. ve 2 oğlu aracımızı durdurup ellerindeki silahlarla bizi kurşun yağmuruna tuttu. Olayda bize ateş eden Ziya B. kendi kızını da vurdu" dedi.
Jandarma, olayın ardından baba ve 2 oğlunu yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2006 Salı 17:11:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?