2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Bir canın bedeli 27 bin TL

Samsun'da otomobiliyle motosiklete çarparak 1 kişinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına yol açtığı iddiasıyla yargılanan araç sürücüsü 27 bin TL para cezasına çarptırıldı.

Edinilen bilgiye göre, otomobiliyle çaptığı motosiklette bulunan Sadık Küçük'ün (25) ölümüne, Mevlüt D.'nin (28) de yaralanmasına sebep olduğu iddiasıyla tutuklanıp 4 ay cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Alparslan G.'nin (27) yargılanması sona erdi.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın son duruşmasında mahkeme heyeti Alparslan G.'yi ölümle kazaya karıştığı için önce 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı, daha sonra hapis cezasını 27 bin TL para cezasına çevirdi.

İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi Fatih Rüştü Zorlu Caddesi üzerinde yaklaşık 1,5 yıl önce meydana gelen kazada, Alparslan G., kullandığı 55 GS 787 plakalı otomobil ile seyir halindeyken Sadık Küçük'ün idaresindeki 55 SR 577 plakalı motosiklete çarpıp Küçük'ün ölümüne, motosiklete bulunan Mevlüt D.'nin de yaralanmasına yol açmıştı.

 

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2009 Perşembe 15:46:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?