5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Birasına ilaç koyup öldürmek istedi

Samsun'da kocasının içtiği biranın içine tarım ilacı katarak öldürmek istediği iddia edilen 1 çocuk annesi kadın, polis tarafından gözaltına alındı. Zehirlenen koca, hastaneye kaldırıldı. 

Olay, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde akşam saat 22.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 1 çocuk annesi F.G.(34), kocası K.G.'nin (37) birasının içinde tarım ilacı kattı. İçtiği biradan zehirlenen K.G., Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, oradan da Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Eşinin kendisini öldürmek için zehirlediğini iddia eden K.G., "Çarşıdan 2 kutu bira alıp eve geldim. Biranın birini açıp evde uyuya kaldım. Uyandığımda evde koku hissettim. Eşime kokunun ne olduğunu sorduğumda, 'bana bir şey' yok diye cevap verdi. Biradan bir yudum içtim. 'Bu biraya bir şey kattın' dedim. Biradan bir yudum daha alınca içinde zehir olduğunu anladım. Eşimi sıkıştırınca benden kurtulmak için bu yola başvurduğunu söyledi. Beni öldürmek istedi. Kendisinden şikayetçiyim" dedi. 

Polis, olayın olduğu evde incelemede bulunarak, bira ve evde bulunan tarım ilaçlarına el koyup inceleme başlattı. Olayla ilgili F.G., polis tarafından gözaltına alındı. Eşinin sürekli alkol içip kendisini dövdüğünü iddia eden F.G., hakkındaki suçlamaları ise kabul etmedi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2006 Perşembe 16:53:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?