6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Biyoenerji ile şifa

TB Biyoenerji Şifa Tedavisi Pratisyeni Erol Konuk, alternatif tıpta biyoenerji ile bel ve boyun fıtığından romatizmaya, kireçlenmeden kısmi felce, sinir ve depresyondan prostata ve sedef hastalığına kadar birçok hastalığı tedavi ettiklerini iddia etti.


Amerikalı enerji şifa uzmanı Eric Pearl'den eğitim aldığını, eğitim sonrası Karadeniz Bölgesi'nde birçok hastanın tedavisine yardımcı olduğunu belirten Erol Konuk, dünyada yaygın olan bu yöntemle hastaların şifa bulduğunu ileri sürdü. Koltuk değnekleriyle kendisine gelen hastaların, 1-2 seans sonra
ayağa kalkarak koltuk değneklerini atınca bu duruma kendilerinin bile inanmadığını belirten Erol Konuk, hastaların enerji tedavisi ile şifa bulduğunu kaydetti. Bel-boyun fıtığı, ülser, romatizma, kireçleme gibi bazı hastalıkların Karadeniz Bölgesi'nde sıklıkla görüldüğünü hatırlatan Erol Konuk, Amerika'da aldığı eğitim ve 20 yıllık araştırmasının ardından bu ve buna benzer rahatsızlıkları enerji tedavisi uygulayarak giderdiğini öne sürdü.

Konuk, "Biyoenerji eğitimini Amerika'da aldım. Daha sonra Ankara'da hastalar üzerine uygulamalar yaptım. Ünye, Ordu ve Samsun bölgesinde isteyen hastalara biyoenerji tedavisi uyguluyoruz. Tedavi yönteminin, Karadeniz Bölgesi'nde daha çok görülen bel-boyun fıtığı, romatizma, kireçlenme, migren, baş, bel, sırt ağrısı, sinir, depresyon, kısmi felç gibi hastalıklara iyi geldiğini gördük. Bu durum, hastalıklara göre değişiyor. Bazılarının 1. seansta hastalığı geçiyor. Bazıları ise 2. veya 3. seansta iyileşiyor. Kanserli ve kısmı felçli hastalarda 5-6 seans olarak uygulanıyor. Bu tedavi yöntemi bütün hastalıklara uygulanıyor" dedi.

Erol Konuk, Ordu'nun Ünye ilçesinde evinde tedavi uyguladığını, ayrıca hastaların evine de gittiğini sözlerine ekledi.


Alternatif tıpta uygulanan bir yöntem olan biyoenerji tedavisinin bel fıtığı, boyun fıtığı, romatizma, kireçleme, eklem ağrıları, adale ağrıları, sırt ve ayak ağrısı, baş ağrısı, omuz ve kol ağrısı, kronik yorgunluk, adet ağrısı, guatr, tiroit, prostat, migren, uykusuzluk, sindirim bozukluğu, hazımsızlık, stres, korku, sinir hastalığı, ruhsal problem, depresyon, nefes darlığı, menepoz. Kadın hastalığı, mide hastalığı, sinüzit, bronşit, alerji, sedef hastalığı, hemoroid, karaciğer hastalığı, böbrek
hastalığı, safra kesesi hastalığı, beyin ve sinir hastalığı, tansiyon, tümör ve kısmi felce iyi geldiği belirtildi.


Enerji şifası: Hayat akımı demektir. Enerji şifası uygulayıcısı bu akımın insan sağlığı üzerinde kullanılma metotlarını uygular. Bir enerji çalışması, seans olarak yapılır. Masaj masasına yatırılır 35-40 dakika beden üzerinde el değmeden çalışılır.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 11:43:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?