6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Biz de laf değil hizmet konuşur!

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, 5 hizmet yılında sosyal, kültürel, sportif ve istihdama yönelik onlarca projeyi kazandırdıklarını söyledi.

Tuhafiyeciler ve Seyyar Esnaflar Derneği’ni ziyaret eden Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve icraatlarını anlattı. Aynı iş kolunda hizmet veren esnafın aynı çatı altında toplanmasının önemine dikkat çeken Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, çözülmesi gereken sorunların bu sayede daha rahat dile getirilebildiğini belirtti.

Dayanışma içerisinde çalışmalarından dolayı Tuhafiyeciler ve Seyyar Esnaflar Derneği Başkanı Ali Şen'i kutlayan Başkan Kaldırım, esnafların sorularını da cevapladı. Belediye çalışmalarına yönelik sorulara cevap veren Başkan Kaldırım, "Hizmetlerle dolu 5 yılı geride bıraktık. Bu 5 hizmet yılında sosyal, kültürel, sportif ve istihdama yönelik onlarca proje sığdırdık. 60 milyon YTL değerindeki yatırımlarımızla geleceğin yaşam merkezlerini beldemize kazandırdık. Biz de laf değil, hizmet konuşur. Hizmetlerimizin konuştuğu yerde de hayaller susar, gerçekler ortaya çıkar" dedi.

Ziyaret karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Tuhafiyeciler ve Seyyar Esnaflar Derneği Başkanı Ali Şen, Gazi Belediyesi'nin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirtti. Tuhafiyeciler ve Seyyar Esnaflar Derneği Başkanı Ali Şen, daha sonra Başkan Kaldırım'a teşekkür plaketi verdi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 17:54:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dilek saygı IP: 88.229.253.xxx Tarih : 31.12.2008 19:46:58

sizde söz değil laf konuşuyor sayın kaldırım hangi dediğini yaptığın mahellemizde okadar attın tuttun ama ihracat yok nedense seçim zamanı yaklaşınca yapılıyor kaç senedir yolumuz asfaltsizde 2 ay önce asfalt yapıldı yardım ediyorsunuz bakıyormusunuz bu yardımlar kime gidiyor nasıl ailelere burda yardım giden aileler hep zengin 5 katlı evi olana kömür yardımı yiyecek yardımı yapılıyor ama kirada olup yemeğe ekmek bulamayan insanlara yardım yok neden önce onlara çare bul sonra verdiğin sözleri yerine getir