6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

'Bizim için her maç önemli'

Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, "Bundan sonra oynayacağımız her maça kaybetmemek için çıkacağız" dedi.


Samsunspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı tek idmanla devam etti. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan idman oldukça neşeli geçti. Düz koşuyla başlayan idman, slalom ve kondisyon çalışmasıyla sürdü. Futbolcular çalışmaya tam kadro olarak katıldı. As Çelik Döküm İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Tüfenk, Başkan Fuat Köktaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte idmanı izledi. Ayrıca Turgut Tüfenk, Başkan Fuat Köktaş'la özel bir
görüşme yaptı. Görüşmede kulübün son durumu hakkında bilgi aldığı öğrenildi.


Çalışmanın ardından Teknik Direktör Ercüment Coşkundere basına yaptığı açıklamada, Kasımpaşa galibiyetini değerlendirdi. Coşkundere, Kasımpaşa maçından önce karşılaşmayla ile ilgili araştırmalarını ve analizlerini yaptıklarını, çalışmaya göre bir oyun tarzı oluşturup sahaya çıktıklarını söyledi. Karşılaşmanın taraftara sıkıcı gelmiş olabileceğini belirten Ercüment Coşkundere, "Samsunspor'un ligdeki durumu ve müsabakanın önemi açısından böyle bir maç olması gerekiyordu. İstediğimizi de aldık. Bütün oyun düzenimiz kontra atak üzerineydi. İkinci yarı Sercan'la bulduğumuz golü atsaydık daha farklı olabilirdi. Sonra Kasımpaşa öne geçti. Biz oyunun gidişatına göre tarzımızı değiştirip 3-4-3 oynamaya çalıştık. Penaltıyı bulduk. Golü attıktan sonra eski düzene dönüp maçı tamamlamaya çalışırken uzatmalarda gelen golle maçı kazandık ve mutluyuz" dedi.


Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına da değinen Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, "Hafta sonu oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladık. Bizim için her maç önemli. Bundan sonra oynayacağımız her maça kaybetmemek için çıkacağız. Sonra galibiyeti düşüneceğiz. Bundan sonraki maçlarda böyle disiplinli bir şekilde devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 17:16:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?