2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Bol gollü bir maç oldu

Bank Asya 1. Lig'de Samsunspor, kendi sahasında Kardemir Karabükspor ile 3-3 berabere kaldı.

Samsunspor, teknik direktör Turhan Özyazanlar'dan yoksun ligin ilk maçına çıktı. Transfer tahtası kapalı olan Samsunspor'da Turhan Özyazanlar tribünden maçı takip etti. Antrenör Ali Bilgici ile sahaya çıkan Kırmızı-beyazlı takım, savunma hatalarından kalesinde 3 gol gördü.

Maçın son dakikalarında yediği golle karşılaşmayı 3-3 berabere bitiren Samsunspor'da Burhan ve Volkan'ın hakemle girdiği diyalog sonucu kırmızı kartla oyun dışı kalması taraftarın tepkisine yol açtı.


Müsabaka sonrası açıklamalarda bulunan antrenör Ali Bilgici, hakemin iyi bir maç yönettiğini söyledi. Bilgici, "Oyuncularımızın maçta iki tane kırmızı kart görmesi üzüntü verici. Böyle olmasını istemezdik ve ama oldu yapacak bir şey yok. Hakem maçı bence normal yönetti. Hakem ile oyuncular arasında bir diyalog geçti ki, hakem kırmızı kart gösterdi. Yoksa hakem durup dururken kırmızı kart göstermezdi" dedi.


Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise lige puanla başlamanın ve deplasmanda alınan puanın önemli olduğunu vurguladı. İldiz, "Çok enteresan bir maç oldu. İki takım da kazanmak için oynadı. Samsunspor'un hem orta sahasında hem de ileri uçta çok genç ve yetenekli oyuncuları var.

Neticeyi her iki takımın da savunmasında yaptığı hatalar belirledi. Oyuncularımız oyunun sonuna kadar mücadele ettiler ve son dakikada golü bularak skoru 3-3'e getirdiler. Maçı kazanabilirdik de kaybedebilirdik de.
Netice itibariyle deplasmanda 1 puan iyi puan" diye konuştu.

 

İha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 09:46:24
Güncelleme :24 Ağustos 2009 Pazartesi 09:49:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?