2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Böyle evlat olmaz olsun

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde 17 yaşındaki Ömer Y., iddiaya göre istediği parayı alamayınca annesi 60 yaşındaki Rasime Y.'yi dövdü.

Para bulmak için evdeki depo olarak kullanılan kapısı kilitli odanın duvarını baltayla kıran Ömer Y. buradan 5 bin lira değerinde altın ile 100 lira para, annesine ait emekli maaş kartı, nüfus cüzdanı ve imza yerine kullandığı mührü alarak kaçtı.

İlçenin Habibfakı Köyü'nde dün akşam meydana gelen olayda, Ankara'da inşaatlarda çalışan Ömer Y. Bayram için 4 gün önce annesi Rasime Y.'nin yanına geldi. Ömer Y., köyde tek başına yaşayan annesinden dün akşam iddiaya göre para istedi. Rasime Y.'nin parasının olmadığını söylemesi üzerine Ömer Y., annesini dövdü. Rasime Y. evden kaçarak komşularına sığındı.

Evde para arayan Ömer Y., depo olarak kullanılan kapısı kilitli odanın duvarını balta ile vurarak kırdı. Açtığı delikten giren Ömer Y., annesinin sandığa sakladığı 5 lira değerinde altın, 100 lira para, emekli maaş kartı, nüfus cüzdanı ve okur yazar olmadığı için imza yerine kullandığı mührü alarak kaçtı. Rasime Y., jandarmayı arayarak oğlundan şikayetçi oldu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

...
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2013 Cuma 18:21:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?