5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Böyle kaza ancak bizde olur

Samsun'da, önüne çıkan köpekten kaçmak isteyen ve ehliyetsiz olduğu ileri sürülen bir sürücünün kullandığı otomobilin beton aydınlatma direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. 

Kaza, Kurupelit Beldesi Körfez Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde gece saat 00.40 sıralarında meydana geldi. Şehir merkezi istikametine seyir halinde olan Yılmaz Ö. (25) yönetimindeki 55 RR 727 plakalı otomobil, aniden önüne çıkan köpeğe çarpmamak için yoldan çıkıp savrularak yol kenarındaki beton aydınlatma direğine yandan çarptı. Kazada, ehliyetsiz olduğu iddia edilen sürücü Yılmaz Ö. ağır yaralanırken, Sağlık-Sen Çarşamba Şube Başkanı Ömer Bekir Yetimoğlu (40), aracın içinde sıkışarak hayatını kaybetti. 112 Ambulans Servisi ekipleri, aracın içinde sıkışan Ömer Bekir Yetimoğlu'na müdahale etmek istedi. Ancak, Yetimoğlu'nun öldüğü belirlendi. Hava yastığının açılması sonucu kazayı ağır yaralı olarak atlatan sürücü Yılmaz Ö, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yılmaz Ö.'nün bir restoranda garson olarak çalıştığı, aracın ise kazada ölen Ömer Bekir Yetimoğlu'na ait olduğu öğrenildi. 

Kazada, Çarşamba İlçesi'nde Sağlık Memuru olarak çalıştığı belirtilen Sağlık-Sen Şube Başkanı Ömer Bekir Yetimoğlu'nun cesedi araçta sıkıştı. Yetimoğlu'nun cesedi, sıkıştığı yerden Sivil Savunma ve Arama Kurtarma Birliği ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmaları sonucu güçlükle çıkartıldı. Ceset daha sonra otopsi yapılmak üzere Samsun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2006 Çarşamba 12:57:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?