4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Bu da ihtiyaçtan hırsızlık!

POLİSİN BİJON ANAHTARI VE KRİKOSU İLE LASTİK HIRSIZLIĞI YAPTI

Samsun'da kendi aracının lastiği eskidiği için park halindeki bir otomobilin lastiklerini çalarken yakalanan şahsın, lastiği bir polis memuruna ait bijon anahtarı ve kriko ile söktüğü ortaya çıktı.

İlkadım ilçesi Hançerli Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Fatih İ.(28) kendi aracının lastikleri eskidiği için park halindeki bir otomobili kriko ile kaldırıp ön ve arka lastik bijonlarını söküp jantları ile birlikte çaldı. Bu sırada polis tarafından suçüstü yakalanan zanlı Fatih İ., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ancak, olay yerine yakın bir yerde bir polis memuruna ait park halindeki otomobilde bulunan bijon anahtarı ve krikonun çalındığı ortaya çıktı.

Aracını park ettiği yerden günler sonra almaya giden polis memuru hırsızlık olayını meslektaşlarına bildirdi. Yapılan araştırma sonucu polise ait kriko ve bijon anahtarını Fatih İ.'nin çaldığı ve hırsızlık olayında kullandığı ortaya çıktı. Fatih İ. ile birlikte ele geçen bijon anahtarı ve kriko Samsun Adliyesi'ndeki Emanet Deposu'na teslim edilmişti. Polis memuru çalınan ve hırsızlık olayında kullanılan kriko ve bijon anahtarını teşhis etti ve teslim aldı. Polis memuru aracından hırsızlık yaptığı için Fatih İ.'den şikayetçi oldu. Polisin, mahkemece serbest bırakılan zanlı Fatih İ.'yi bijon anahtarı ve kriko çalmak suçundan aradığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 10:40:04
Güncelleme :27 Haziran 2010 Pazar 11:02:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?