4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Bu kıza dikkat!

BU KIZA DİKKAT

Samsun'da sürekli evden kaçıp gittiği yerlerde kendi rızasıyla ilişkiye girdiği erkeklerin başını derde sokan 14 yaşındaki S.K., devlet koruması altında bulunduğu bir sırada rahatsızlanınca hamile çıktı. Bu kez de 28 yaşındaki bir genç, S.K. ile ilişkiye girdiği iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, daha önce birçok kez kendi rızasıyla ilişkiye girdiği kişilerden daha sonra şikayetçi olup gözaltına alınıp tutuklanmalarını sağladıktan sonra sürekli evden kaçıp erkelerle ilişkiye girdiği iddia edilen S.K.(14), devlet korumasına altına alınıp, yuvaya yerleştirilmişti. Ancak, kaldığı kız yuvasında rahatsızlanan S.K.'nin Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde yapılan muayene ve tetkiklerinde hamile olduğu ortaya çıktı. S.K., F.B.(28) adlı genç ile Adalet

Mahallesi'ndeki evine gittiklerini ve burada ilişkiye girdiklerini iddia etti. Olayla ilgili F.B., İlyasköy Polis Merkezi ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. F.B., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi ve S.K.'nin kendisine iftira attığını ileri sürdü. Polisteki sorgulanması tamamlanan F.B., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

BU KIZA DİKKAT
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 16:45:05
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 16:58:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?