6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Bu pazar yüzde yüz ekolojik

Gazi Belediyesi tarafından kurulan ve Samsunluların büyük ilgi gösterdiği "Yüzde Yüz Ekolojik Pazar Yeri", ekolojik ürünleri halkla buluşturuyor.


Her cumartesi günü pazar alanına gelen vatandaşlarla bir araya gelen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Başkan Kaldırım, hafta sonu kahvaltısını da pazar yerinde yapıyor. Süleyman Kaldırım, düzenlenen kahvaltıda ekolojik yaşam hakkında bilgi veriyor ve halkı hiçbir şekilde katkı maddesi olmadan üretilen ürünleri almaları için pazar yerine davet ediyor.


Samsun Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet İsmailoğlu, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Ali Kemal Ayan, iş adamlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen kahvaltıda konuşan Başkan Kaldırım, ekolojik ürünlerin öneminde değindi. Gazi Belediyesi olarak önemli bir projeye imza attıklarını söyleyen Başkan Kaldırım, "Hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde olduğu gibi bu projemizde de başarı elde ettik" dedi.


Üniversitede verdikleri derslerde gençleri ekolojik ürünlere yönlendirmek için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Samsun Ondokuz Mayıs Üniversiyesi Öğretim Üyesi Ali Kemal Ayan , Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'ın hayata geçirdiği proje artık her koşulda gösterebilecekleri örnek bir yaşam alanına sahip olduklarını kaydetti.
Başkan Kaldırım ve beraberindekiler, daha sonra pazaryerini gezdi.

İha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 17:26:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?