5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Bulvar'a bir yol daha bağlandı

Samsun İlkadım Belediyesi, 2. Bulvar Yolu'na bağlanan yeni bir yolu hizmete açtı. 

Fen İşleri Müdürlüğü 2. Bulvar çalışmaları kapsamında Kadifekale Mahallesi A Sokak'ta yeni yol açma çalışmalarına başladı. Ekipler, çıkmaz olan 55 metre uzunluğunda bu boş arsayı değerlendirerek 10 metre genişliğinde yeni yol açarak bulvara bağladı.

 Beldedeki yol açma, asfalt yol ve parke döşeme çalışmalarına yoğunluk verdiklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Yaptığımız bu çalışmalar ile İlkadım Beldesi'ne yeni yollar kazandırarak modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Özelliklede bulvar üstü mahallerimize yol kaldırım ve parke çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Çünkü buralar yıllardan beri hizmetin az yapıldığı yerler. Biz hizmetimizi bulvar üstü mahallerinden başlayarak aşağıya doğru hizmetlerimizi yapıyoruz. Beldemiz her geçen gün modern bir yapılanmaya doğru gidiyor" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2006 Perşembe 11:40:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Eyüp Batum IP: 88.239.33.xxx Tarih : 16.12.2006 11:39:41
çalışmalarından dolayı samsun büyük şehir ve diğer belediyelere teşekkür ediyorum. 2.bulvara gelince büyük bir ihtiysçtı güzel olacağına inanıyorum çalışmaların devamını bekliyorum saygılarımla hepinize teşekkür ederim