2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Bunalıma girdi, çatıya çıktı

Samsun'da bunalıma girince kendisini kesen genç, tedavi için gittiği hastanede kendisiyle ilgilenilmediğini iddia ederek hastanenin karşısındaki okulun çatısına çıkarak intihara kalkıştı.

Olay, Samsun Kız Teknik Öğretim Ongunlaşma Enstitüsü'nün çatısında dün akşam saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Eşi ve çocuklarının, kayınvalidesi tarafından kendisinden kaçırıldığını ileri süren Serhan A.(28), bunalıma girerek kendini kesici aletle yaraladı.

Tedavi için Gazi Devlet Hastanesi'ne giden Serhan A., burada görevlilerin kendisiyle ilgilenmediğini iddia ederek hastanenin karşısındaki 4 katlı okulun çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Olayı fark eden vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis, Serhan A.'yı ikna etmeye çalıştı. Serhan A., olay yerine Canik Polis Merkezi'nde görevli bekçi Ülkü Yılmaz'ın gelmesini istedi.

Olay yerinin İlyasköy Polis Merkezi sorumluluk alanı olmasına rağmen ekipler, Canik Polis Merkezi'nde görevli bekçi Ülkü Yılmaz'ı olay yerine getirdiler. Bekçi Yılmaz, kendisine yardımcı olacağını belirterek Serhan A.'nın eyleminden vazgeçmesi için ikna etti.

İlkadım İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan ve bekçi Ülkü Yılmaz, koluna girdikleri Serhan A.'yı tedavisi için Gazi Polis Merkezi'ne götürdüler. Serhan A., "Zaten bunalımdayım. Bir de hastanede benimle ilgilenilmeyince ölmek istedim" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2009 Pazar 10:54:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?