2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

'Burada satılık toprak yok'

AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, ilçelerini büyütmek ve daha ilerilere taşımak için kolları sıvadıklarını belirterek, "İlçemizi iktidarla buluşturmaya saatler kaldı" dedi.


Seçim çalışmalarını Aşağıçinik beldesinde sürdüren Togar, açık hava toplantısında vatandaşlara seslendi. AK Parti Samsun Milletvekilleri Mustafa Demir ve Suat Kılıç'ın da katıldığı mitingde, Kahramanmaraş'ta helikopter kazası geçiren ve hala bulunamayan BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beldede 5 günlük bebeğin vefat etmesi nedeniyle, hüzün ile coşku bir arada yaşandı.
Aşırı soğuğa rağmen Aşağıçinik Meydanı'nı dolduran çok sayıda kişi, Başkan Adayı Hasan Togar ve milletvekillerini görkemli bir şekilde karşıladı.
Mitingi moralsiz bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Togar, "BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu'nun geçirdiği kaza sebebiyle yol boyunca tek bir kornaya bastırmadık, müzik çaldırmadık. Beldede de acı bir haberle karşılaştık. Fakat ailenin iznini istedik. Sağ olsunlar büyüklük gösterdiler ve miting yapmamıza izin verdiler. Aileye baş sağlığı diliyorum. Burada hüzün ve coşkuyu bir arada yaşıyoruz. Fazla konuşmayacağım. Üzüntülere ortak olmak zorundayız. Tekkeköy'ü büyütmek, daha ilerilere taşımak için kolları sıvadık. Görevimizi biliyoruz. Dersimize iyi çalıştık. İlçemizi iktidarla buluşturmak için saatler kaldı" diye konuştu.


Tekkeköy'ün başkanını çoktan seçtiğini, bu coşkulu tablo karşısında söylenecek bir sözün bulunamadığını açıklayan AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, "Haydi Aşağıçinik, haydi Tekkeköy. Bu coşkuyu sandıklara da yansıtın ve ilçenizi iktidarlar buluşturun. Parayla, çakılla, mucurla oyunuzu satmayın. Görüyoruz, duyuyoruz. Zaten belediyeciysen, vatandaşın kapısının önüne çakılı dökeceksin. Hizmet yapacaksın" diye konuştu.
Suat Kılıç ise, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, Tekkeköy'ü emanet etmenin sırası gelmiştir" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 19:05:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?