2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Burma, doktorlarla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Metin Burma, Yerel Tarih Grubu ile Samsun Tabip Odası'nı ziyaret etti.


Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini sürdüren CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Metin Burma, Yerel Tarih Grubu üyeleri ile bir araya geldi. Burma'nın kendilerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Yerel Tarih Grubu yöneticilerinden Emin Kırbıyık ve Refik Baskın, "Atakum'daki tarihi zemini ortaya çıkarmak gerekmektedir" dedi.


Burma, kendilerine sunulan destek için teşekkür ederken, tarih ve kültür ile ilgili projelerinin bulunduğunun altını çizdi. Tabip sodasını ziyaret eden Burma, oda başkanı Uzm. Dr. Cem Şahan ve ADD Şube Başkanı Dr. Murat Erkan ile görüştü. Atakum'da çağdaş bir yönetimle birlikte sosyal belediyeciliği hayata geçireceklerinin ifade eden Burma, "Çağdaş bir yönetim, sosyal bir belediyecilik ve şeffaf bir zemin hedefimiz. Atakumlulara sağlık alanında da önemli projeler sunacağız, bu konuda sizlerden de destek alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Samsun Tabip Odası Başkanı Cem Şahan ise Samsun'un yerel yönetim kamu harcamalarında geri bir noktada olduğunu belirtti. Halk gezilerine de devam eden Burma, Atakum'un tüm sokaklarını, mahallelerini, pazar yerlerini, sahilini gezerek halkla buluşuyor. Vatandaşlar ise Burma'ya yoğun ilgi gösteriyor.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 16:30:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?