4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Burma, kese kağıdı dağıttı

BAŞKAN BURMA, PAZAR YERİNDE KESE KAĞIDI DAĞITTI

Atakum Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin alt çalışma guruplarından Kadın Sosyal Yaşamı Destekleme Grubu öncülüğünde hazırlanan kağıt torbalar, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma tarafından pazar yerinde vatandaşlara dağıtıldı.

Zabıta Blokları pazar yerindeki kağıt poşet dağıtımı öncesinde bir konuşma yapan Başkan Metin Burma, bu işe öncülük eden herkese teşekkür ettiğini belirtti. Burma, "Kent Konseyimiz bünyesinde çok yararlı bir iş yapılmıştır. Arkadaşlarımız işlerini güçlerini çocuklarını, eşlerini bırakmış bu işe sarılmışlardır. Ortaya toplum sağlığı ve geleceği açısından güzel bir proje çıkmıştır. Naylon poşetler, biliyorum pek çok alanda büyük rahatlık ve kolaylık sağlıyor. Ama bu poşetler sayesinde hemen her evde bir kanser hastası olduğunu unutmayalım. Bu kese kağıtları sayesinde hiç olmazsa günden güne bozulan çevre ve insan sağlığına bir nebze olsun katkı yaparız da çocuklarımız daha sağlıklı bir ortamda yetişme imkânı bulurlar" dedi.

Başkan Burma ayrıca, halkın ve esnafın da kendilerinin başlattığı bilinçlendirme kampanyasına destek olması gerektiğini belirterek, "Herkesin bu konuya duyarlı yaklaşmasını ve bize itici güç olmalarını istiyorum. Çünkü inanıyorum ki burada önce ilçemize ve Samsun'a sonra da Türkiye'ye örnek olacak bir çevre ve halk sağlığı hareketi başlatıyoruz" diye konuştu.

Atakum Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Erkan ise çevreye ve insana saygılı bir başkana sahip oldukları için Atakum halkının çok şanslı olduğunu ifade ederek, "Bu torba kağıtlar kısa zamanda ortaya çıkmadı, önce denedik, en kaliteli ürünü elde etmeye çalıştık. Bu kese kağıtlarının anlamı çevreye ve halk sağlığına duyarlılıktır" şeklinde konuştu.

Kadın Sosyal Yaşamı Destekleme Grubu üyeleri ise toplum sağlığı yararına yaptıkları işten büyük keyif aldıklarını dile getirdi.

Kese kağıdı dağıtımına Başkan Burma'nın yanı sıra Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Erkan ve Kent Konseyi üyeleri katıldı.

BAŞKAN BURMA, PAZAR YERİNDE KESE KAĞIDI DAĞITTI
BAŞKAN BURMA, PAZAR YERİNDE KESE KAĞIDI DAĞITTI
BAŞKAN BURMA, PAZAR YERİNDE KESE KAĞIDI DAĞITTI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 15:15:02
Güncelleme :8 Haziran 2010 Salı 15:51:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?