4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Burma, minik öğrencileri ağırladı

BAŞKAN BURMA, MİNİK ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Atakent mevkisindeki Semiha Ergün Yıldız Çocuklar Anaokulu öğrencilerini makamında ağırladı. Ziyarette öğrenciler Burma'ya kendi elleriyle yaptıkları belediye maketini sundu.

Ziyaret sırasında çocuklara büyük ilgi gösteren ve onlarla sohbet eden Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, çocuklara hitaben, “Bana hediye getirdiniz, siz de benden bir şeyler isteyin” dediğinde, çocuklar hep bir ağızdan, “Başkanım, önce çikolata istiyoruz” demeleri kahkahalara neden oldu. Çocuklar daha sonra, Başkan Burma'dan içinde maymun ve yılanları, havuzları, tünelli kaydırakları olan bahçeler istediler.

Çocukların bu isteklerini tebessümle ve memnuniyetle karşılayan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Bizim amacımız da zaten Atakum'u güzelleştirmek. Siz de bu doğrultuda şeyler istiyorsunuz. Bu nedenle isteklerinizi not aldım ve zaman içerisinde gerçekleştireceğim” şeklinde konuştu.

Bu arada, Yıldız Çocuklar Anaokulu Müdiresi Semiha Ergün'ün tüm anaokullarındaki çocukları kapsayan bir Çocuk Şenliği düzenlenmesi teklifini de değerlendiren Başkan Burma, “Böyle bir organizasyon zaten projelerimiz arasında var. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte Atakum Çocuk Şenliği'ni gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

BAŞKAN BURMA, MİNİK ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 14:39:01
Güncelleme :13 Ocak 2010 Çarşamba 15:40:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?