2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Burma: hizmetlerimiz unutulmadı

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Metin Burma, semt pazarında vatandaşlarla bir araya geldi. Atakumlularla sohbet eden ve destek isteyen Burma, "Atakum'da hizmetlerimizin unutulmadığı ortadadır" dedi.


Atakum'da iki dönem belediye başkanlığı yapan Metin Burma, seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesi Semt Pazarı'nda esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Burma'nın beraberinde ise Altınkum Belediye Başkanı Cemal Gülhan, CHP Atakum İlçe Başkanı Hamza Türkpençe ve partililer hazır bulundu.


Burma, Atakum'un hak ettiği değere kavuşacağını söyledi. Başkanlık yaptığı iki dönem boyunca tüm Atakum halkının sevgi ve güvenini kazandıklarını belirten Burma, "Yaptığımız hizmetler unutulmadı. Bugünkü ziyaretlerimiz bunu bir kez daha gösterdi. Atakum halkının gösterdiği ilgi ve desteğe layık olabilmek adına kaldığımız yerden hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.


Atakum Cumhuriyet Mahallesi'nde kurulan semt pazarında esnaf ve vatandaşlardan gördüğü ilgiden memnun kalan CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Burma, yaptıkları hizmetlerin unutulmadığının görmenin kendilerini gururlandırdığını ifade etti.


CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Metin Burma, görevdeyken Atakum için modern pazar yerleri projeleri hazırladıklarını, hatta Cumhuriyet Mahallesi'ndeki projeye başladıklarını hatırlatarak, "Ancak bizden sonra bu projeler rafa kaldırıldı. Bizim pazar yeri olarak yapımına başladığımız yerler yıkıldı. Göreve gelir gelmez Atakum ilçemiz için, her mahalleye Atakumlulara yakışır, modern pazar yerleri yapacağız. Haftanın bir günü pazar yeri olarak hizmet verecek bu alanlar, diğer günlerde çeşitli aktiviteler için kullanılacak" şeklinde konuştu

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 20:21:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
CEVHER IP: 88.250.200.xxx Tarih : 1.02.2009 18:10:12

TAMAM BAŞKAN SENİ SEVERİZDE, ATAKUMA NE YAPTIN DA OY İSTİYORSUN