4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Burma adres gösterdi

BURMA ADRES GÖSTERDİ

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, halk tarafından kendisine yapılan şikayet ve isteklerin ilk sırasını sahil yolu ve çevre düzenlenmesinin aldığını, ancak kendisinin bu konuda tek başına yapabileceği bir şey olmadığını söyledi.

Halkın haklı olarak bölgenin en güzel yeri olan Atakum'a turizm vizyonuna yakışır bir sahil yolu ve çevre düzenlemesi istendiğini, ancak kendi yetkisi dahilinde bu konuda fazla bir şey yapamadığını belirten Burma, "Bu Sayın Valimiz, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız, bizim ve diğer ilgili kurumların ortak hareket ederek çözebileceğimiz bir konudur. Şu an Mersin'de görev yapan Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu döneminde bir araya gelerek ortak hareket etme yolunda olumlu bir adım atmıştık. Şimdi, Valimiz Hüseyin Aksoy'un bu gelişmeyi daha da ileriye götürmesini bekliyoruz" dedi.

Dünyanın en uzun kum sahillerinden birisi olan Atakum'un artık turizm pastasından pay alma zamanının geldiğini vurgulayan Burma, "Bölgenin ekonomik olarak gelişmesini de sağlayacak olan turizmden pay alabilmemiz için öncelikle sahilimizdeki düzenlemelerin yapılması gerekir. Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın konuya duyarlılık göstererek halkın istekleri doğrultusunda sahildeki gerekli düzenlemeleri yapmak amacıyla girişimlere bir an önce başlayacaklarına inanıyorum" şeklinde konuştu.

BURMA ADRES GÖSTERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2010 Çarşamba 16:59:02
Güncelleme :15 Eylül 2010 Çarşamba 17:08:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?