2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Burma din görevlilerini ağırladı

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Diyanet-Sen Atakum İlçe Temsilciliği ve Atakum Din Görevlileri Derneği üyelerini makamında ağırladı.


Başkan Burma'ya yeni görevinde başarılar dileyen Diyanet-Sen Atakum İlçe Temsilcisi Nevzat Oy ve Atakum Din Görevlileri Derneği Başkanı Murat Akkuş, önümüzdeki 5 yıllık süre içerisinde belediye ile ortak çalışmalara imza atacaklarını söyledi.


Atakum Belediyesi'nin Ramazan ayından önce camilerde başlatmış olduğu temizlik çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren Akkuş ve Oy, "Atakum Belediyesi'nin camilerimiz için yapmış olduğu bu hizmete teşekkür ediyoruz. Bizim isteklerimizi kırmadan yerine getiren sayın Başkanımıza da yeni görevinde başarılar diliyoruz. Atakum'da önümüzdeki 5 yılda belediyemiz ile birlikte ortak güzel çalışmalar yapacağımızı, kendilerine destek sunacağımızı söylüyoruz" dedi.


Din görevlilerinin kendisini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Din görevlilerimiz toplum içerisinde çok önemli bir yerdedir. Onların söyledikleri, işaret ettikleri, insanlar için çok değerlidir. Sizin gibi aydın, ülkesini, milletini seven din adamlarının yapacağı olumlu açıklamalar toplumumuzun daha iyi bir noktaya gelmesine neden olacaktır. Çevre temizliğinin öneminden, kent bilincine kadar sizlerin sözleri yapacağı açıklamalar toplumumuzu yönlendirme noktasında önemlidir" diye konuştu. Başkan Burma, önümüzdeki 5 yıl boyunca eğitim kurumlarına ve camilere yardımlarının süreceğini de sözlerine ekledi.

ARAS'TAN BAŞKAN BURMA'YA ZİYARET
Burma'nın ziyaretçileri arasında Samsunlu dizi oyuncusu Mehmet Aras da vardı. Samsun'a bir takım çalışmalarda bulunmak üzere gelen Aras, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı da makamında ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Başkan Burma'ya yeni görevinin başarılar getirmesini dileyen Aras, "Atakum gerçekten çok güzel bir yer. Turizm artısı ile tam bir cazibe merkezi" diye konuştu. Aras'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Burma ise sanata ve sanatçıya katkılarının her daim süreceğini ifade etti. Başkan Burma, Aras'ı ekranlardan takip ettiğini belirterek, şöyle konuştu: "Sayın Aras'ı ekranlarda görmekten mutluyum. Samsun'u başarıyla temsil ediyor. Bundan sonraki süreçte de başarılarının devam edeceğinden eminim."

İha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2009 Perşembe 18:19:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?