4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Burma müteahhitlerle buluştu

BURMA MÜTEAHHİTLERLE BİR ARAYA GELDİ

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Atakum'da faaliyet gösteren müteahhitlerle Deniz Kafe-Restaurant'ta bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

Atakum'u son derece iyi niyet ve dostluk ilişkileri içerisinde burada iş yapan müteahhitlerle birlikte inşaat etmek istediğini söyleyen Başkan Burma, “Benim ilişkilerimde her şey açıktır. Sizinle aramızda bir sıcaklık, bir köprü kurmaya çalışıyorum. Sizlerin önerilerinizin Atakum'un yararına olacağına inanıyor ve çok değer veriyorum” dedi.

Çevrelerinin ne kadar temiz ve düzenli olursa insanların o kadar ilgisini çekeceğini, bunun da insanları burada yaşamaya iteceğine dikkat çeken Metin Burma, “Biz çevreyi temiz tutmaya gayret ve özen gösteriyoruz. Siz de inşaatlarınızın etrafını temiz tutmaya çalışın. Böylece buraya daha çok turist ve insan çekebiliriz” diye konuştu.

Kendisinden istenilecek her makul talebi yerine getirmeye gayret edeceğini, bunu yapmasındaki amacın ortak aklı kullanarak Atakum ve Atakumlu için bir şeyler üretmek olduğunu dile getiren Başkan Burma, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Uyumlu bir çalışma ortamı içerisinde olalım. Birbirimize yardımcı olalım istiyorum. Bunun için sizden ricam örgütlenip, aranızdan temsilciler seçmenizdir. Bir masa etrafında toplanıp özel çalışmalar yapalım. Oturup konuşalım, tartışalım, en iyiyi ve en güzeli yapmaya çalışalım. Atakum hepimizin vitrinidir. Bu noktada birbirimize katkı vermek hepimizin yararınadır.”

BURMA MÜTEAHHİTLERLE BİR ARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2010 Salı 15:16:00
Güncelleme :2 Şubat 2010 Salı 16:03:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?