6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Burma'dan İHA'ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Metin Burma, İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen'i ziyaret etti.


Yerel seçimlerden yeniden Atakum Belediye Başkan Adayı olduğunu açıklayan eski Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, beraberinde eski CHP İl Başkanı Hayri Erdönmez, eski Büyükşehir Daire Başkanı İbrahim Saraç ve esnaf kesimini temsilen İsmet Civil ile birlikte İHA Samsun Bölge Müdürlüğü'ne ziyaret ederek Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen'e adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

5 yıldır Atakumlulardan ayrı kaldığını belirten Metin Burma, "Bu 5 sene içinde Atukumluların beni özlediğini, benim de onları özlediğimi gördüm. Halkımızın istemleri doğrultusunda davranamamıştık ve bu ara bir sarı kartta yemiştik. Şimdi yaşayarak gördük ki, halkın istemi doğrultusunda hareket etmek gerekiyor. Şimdi onu başardık. CHP ile el ele verdik ve ben CHP'nin adayı oldum, yola çıktım. İnşallah başaracağımıza inanıyorum. Atakum büyüdü ve büyük bir Atakum oldu. Atakum'un artık Samsun için çok önemli bir yer olduğunu düşünüyorum. Oranın bizim vizyonumuza ihtiyacı var. Biz orada ortak akıl projesini uygulayacağız ve vizyonumuzu koyacağız. Atakum Samsun'un geleceğinde çok önemli bir yer olacak. Bunu başaracağız. Bu anlayışla, bu iradeyle yola çıkıyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 17:11:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?