2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Burma'dan seçim ziyaretleri

CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Metin Burma, Atakumluların 5 yıllık özleminin 29 Mart'ta sona ereceğini belirterek, "Atakum artık çok güzel bir geleceğe hazırlanıyor" dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Metin Burma, Samsun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SSMMMO), Samsun Kuyumcular Odası ve Dolunay Özel Güvenlik Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Samsun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ahmet Hayvalı ile görüşen Burma'ya Altınkum Belediye Başkanı Cemal Gülhan da eşlik etti. Atakum ile ilgili fikirlerini oda üyeleri ile paylaşan Metin Burma, Atakum'a yeni katılan beldelerle birlikte büyük Atakum'un şekilleneceğini söyledi. Burma, "Şimdi sırada büyük Atakum var. Bu büyük Atakum'u yeniden planlayacak ve turizmin, istihdamın, ticaretin merkezi haline getireceğiz. Atakum'da, bir ruhu ortaya çıkaracağız. Atakumluluk bilincini ortaya koyacağız ve buna sahip çıkacağız" dedi.


Samsun Kuyumcular Odası'nı da ziyaret eden Burma, Oda Başkanı Tevfik Sönmez ve yönetim kurulu yeleri ile bir araya geldi. Sönmez'den sektördeki son gelişmeler ve ekonomik kriz hakkında bilgi alan Burma, yönetim kurulunun da sorularını cevapladı. Atakum ile ilgili yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Burma, şunları kaydetti: "Atakum Samsun'un çok önemli bir merkezi artık. Samsunun geleceği olan bu bölge yeniden kurgulanacak. Kurgulanma sırasında Samsun'a yeni bir sektörü daha kazandıracağız. Turizmin merkezi haline getireceğiz."
Geçmişte yaptıkları çalışmalarla birlikte Samsun halkının Atakum'a akın ettiğini hatırlatan Burma, "Samsun halkı tıpkı geçmişte olduğu gibi Atakum'a akacak. Geçmişte bizim yaptığımız çalışmalar ve yaşananlar bunun ispatıdır. Akuaparklarla, havuzlarla, tertemiz sahilimizle Atakum geçmişte Samsunluların vazgeçilmez eğlence ve sosyal aktivite merkezi haline gelmişti. Hafta sonları binlerce insan Atakum'a akın ediyordu. Turlarla Atakum'a gelenler vardı. 5 yıllık özlem 29 Mart'ta sona erecek ve Samsun Atakum ile birlikte renk değiştirecektir. Atakum artık çok güzel bir geleceğe hazırlanıyor" diye konuştu. Burma, Kuyumcular Odası'nın ardından Dolunay Özel Güvenlik Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 16:59:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?