2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Burma'dan zabıtalara uyarı

BURMA'DAN ZABITALARA UYARI

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Zabıta Müdürlüğü personeli ile yaptığı toplantıda, "Vatandaşa karşı kararlı, ancak saygılı olun" uyarısında bulundu.

"Bu benim işim değil, başkası yapsın" diye düşünenin, sorumluluk almayanın gözünün yaşına bakmayacağını sözlerine ekleyen Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Ben sorumluluk aldım, halka iyi ve güzel şeyler vermeye uğraşıyorum. Bunları tek başıma yapacaksam size niye ihtiyacım olsun. Ben, bana gelen insanları güler yüzle, sabırla dinlemeye ve sorunlarını çözmeye uğraşıyorum. Sizden de aynı şeyleri bekliyorum. Öğrenmenin yaşı yoktur. Her gün yeni bir şeyler öğrenin, kendinizi geliştirin. Bugün, dünden daha iyi ve bilgili olun. Sizden özel bir gayret istiyorum. Etraftaki olumsuzluklar sizi rahatsız etsin. Kanun, tüzük, yönetmelik, talimatlar ne diyorsa onu yapın, taviz vermeyin, ancak halkı da kırmayın. Vatandaşa karşı kararlı, ancak saygılı olun. Atakumluyla uyum içinde olun. Varmak istediğiniz yer Atakum'u dürüst, şeffaf bir belediye olarak tanıtmak olsun. İlmek ilmek sabırla ben bunu başarmaya çalışıyorum. İnsanlar sizi kurallar, disiplin ve doğru işle ansın, hatırlasınlar. Ben bu yaşta aldığım görevi yerine getirmek, Atakum'a ve Atakumluya bir şeyler vermek için uykusuz günler geçiriyorum. Söylediklerimin aksini yapanı affetmem" dedi.

Zabıtaların istek ve düşüncelerini dinlemeye her zaman hazır olduğunu kaydeden Başkan Burma, "Beni içi sevgi dolu bir ağabeyiniz olarak kabul edin. Bunu dost kalbiyle söylüyorum" diye konuştu.

BURMA'DAN ZABITALARA UYARI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2009 Cuma 18:15:00
Güncelleme :11 Aralık 2009 Cuma 18:25:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
24.sokak sakinleri IP: 78.174.41.xxx Tarih : 12.12.2009 00:44:04

sayın belediye başkanı 24.sokak sakinleri olarak hizmetlerinizi begenmiyoruz geregini yaparsanız seviniriz.lütfen sokaga gelin ve bir kere yürüyün...verdigimiz oylara keşke dedirtmeyin...