3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Burma'nın iskele üzüntüsü

BURMA'NIN İSKELE ÜZÜNTÜSÜ

Atakum sahilindeki "Halk İskelesi"nde gezintiye çıkan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, tırabzanlara isim kazındığı, yerlerin çekirdek kabukları, meyve atıkları ve pet şişelerle dolu olduğunu görünce üzüntüsünü gizleyemedi.

Büyük bir emek ve zaman harcayarak halkın ortak kullanımına sunduğu ve "Halk İskelesi" adı verdiği iskelenin bir takım insanlar tarafından hor kullanılmasına çok üzüldüğünü belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Burası bizim ortak yaşam alanlarımızdan birisidir. Ancak görüyorum ki bazı art niyetli kişiler ortalığı kirletmek ve görünümü bozmak adına tırabzanlara isimler kazımışlar, çöp sepeti bulunduğu halde yerlere çekirdek, meyve kabukları, pet şişeler atmışlar, zemin tahtalarını kırmışlar. Bu durum beni oldukça üzmüştür. Tamam, buranın temizliği, bakımı, onarımı bize aittir ve sürekli yapılmaktadır. Ancak iskeleyi ziyaret edenlerin de biraz daha dikkatli olmaları, iskele üzerinde yazı yazmamaları, kabuklu yemiş veya meyve yediklerinde bunu ortalığa atmamaları gerektiğine inanıyorum. Bu iskele bizimdir. Lütfen ona sahip çıkalım ve temiz kullanalım. Aksi davranışta bulunanları da belediyeye bildirelim" dedi.

Başkan Burma, iskele üzerinde fotoğraf çektirmeye çalışan bir anne ve kızına da yardımcı olarak, "Siz birbirinizin fotoğrafını çektiniz, ben de ikinizin fotoğrafını çekeyim, hatıra olsun size" diyerek onların fotoğrafını çekti.

BURMA'NIN İSKELE ÜZÜNTÜSÜ
BURMA'NIN İSKELE ÜZÜNTÜSÜ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2011 Perşembe 14:12:05
Güncelleme :19 Mayıs 2011 Perşembe 14:22:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
neslihan IP: 78.165.63.xxx Tarih : 24.05.2011 10:59:43

Ee üzülür tabi adamcağız...Tek yaptığı bi iskele..:)) Onuda yazıp çiziyorlar.. Üzücü yani..:))