4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Büro Memur-Sen yetki istiyor

BÜRO MEMUR-SEN YETKİ İSTİYOR

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Samsun'da sendika üyeleri ile bir araya gelerek yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Yusuf Yazgan, Büro Memur-Sen Samsun Şubesi tarafından Vanella Pastane&Restaurant'ta düzenlenen yemekli toplantıda sendika üyeleri ile bir araya geldi. Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları İdris Maden, Sait İnan, Samsun Şube Başkanı Fevzi Gül'ün de bulunduğu toplantıda onurlu ve ilkeli tutumuyla çalışan Memur Sen'in bu tutumuyla yetkili konfederasyon olduğunu ve sendikacılığı üyelikle sınırlı görmediklerini belirten Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, "Milletin oyuyla iktidara gelenlere yönelik

her türlü komploya karşı çıktık ve çıkmaya da devam edeceğiz. Bu çerçevede millete komplo belgesi hazırlayanların yargı önüne çıkmasını istiyoruz. Yargının demokrasiyi kesintiye uğratacak bu tür girişimlere müsaade etmeyeceğine yürekten inanıyoruz" dedi.

Sorunların daha kısa sürede çözümlenebilmesi için büro iş kolunda çalışanlardan yetki istediklerini belirten Yusuf Yazgan, "Büro iş kolundaki yetkili sendika maalesef sorunların çözümünde etkisiz kalmıştır. Büro Memur-Sen'e yetki verirseniz bunun etkisini hep birlikte göreceksiniz. Vereceğiniz yetki sayesinde sorunlarınız daha kısa sürede bizim tarafımızdan çözüme kavuşturulacaktır, bunun için kamu çalışanlarımıza söz veriyoruz" diye konuştu.

Yazgan, toplantının sonunda sendika üyelerinin sorunlarını dinledi.

BÜRO MEMUR-SEN YETKİ İSTİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2010 Çarşamba 16:42:03
Güncelleme :3 Şubat 2010 Çarşamba 16:52:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?