3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Burs öğrencileri öksüz kaldı

BURS ÖĞRENCİLERİ ÖKSÜZ KALDI

Uzun yıllardır vermiş olduğu burslarla Bafralı öğrencilerin üniversitede okumasına katkı sağlayan "Fakir Gönlübol" lakaplı balıkçı Turan Ertük vefat etti.

Alaçam Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Ertürk, Mustafa Ertürk'ün babaları Bafra balıkçı esnaflarından “Fakir ve Gönlü Bol” Lakaplı Turan Ertürk geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu vefat etti.

Cenazesi Tabakhane Mahallesi'ndeki evinden alınarak Yıldız Camii'ne getirildi. Burada kılınan öğle ve cenazen namazına müteakip Bafra Asri Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığına defnedildi.

Cenazeye Yakakent Belediye Başkanı Burhan Bayrakdar, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, Şube Müdürleri Rüştü Yücei Hüseyin Yamaç, Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan ve Şube Müdürleri, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, MHP Bafra İlçe Başkanı Eğitimci İslam Cural, BBP Bafra İlçe Başkanı Bilal Murtezaoğlu, MHP İl Genel Meclis Üyeleri Cemalettin Şimşek, Bünyamin Duran, Bafra Lokantacılar Odası Başkanı ve Bafra Galatasaraylılar Dernek Başkanı Doğan Karafazlıoğlu, Kızılırmak Dershanesi Müdürü Fikri Eroğlu, okul müdürleri, öğretmenler, sivil toplum örgütü temsilcileri, Bafra, Yakakent ve Civar ilçe balıkçıları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

76 yaşında vefat evden Turan Ertürk'ün yıllardır yaklaşık 50 Bafralı üniversite öğrencisine burs verdiği öğrenildi.

BURS ÖĞRENCİLERİ ÖKSÜZ KALDI
BURS ÖĞRENCİLERİ ÖKSÜZ KALDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2011 Cumartesi 18:18:01
Güncelleme :15 Ocak 2011 Cumartesi 18:27:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali IP: 188.56.24.xxx Tarih : 16.01.2011 12:21:17

iyi günler; Sendika ağaları referandum da nasıl hareket etiler.Özgürlük yerine özgürlükleri kısıtlamak için oy verdiler. Şimdi ise ne oldu torba yasalarla sendikaların kapısına kilit vuruluyor.Yarın gelecek ve sendikalar ismi kütüphanelerde yerini alacaklardır. Sendikasız bir toplum her denileni yapar. Sendikasızlaşma ile özgürlük yok olur ve sefalet ile fakir fukaranın cebinden zenginleşenler çoğalır.Yani haram artar. Siz işçilerin sendikaları Yeşilırmak EDAŞ özelleşti oradaki işçiler firmaya devroldu acaba ne yaptı o sendika.Hemde konfedereasyon olarak TÜRK-İş e bağlı olup ses soluk yok. HİÇ BİR İŞLEM YAPMADILAR. O sendikalrdaki  işçiler neden istifa etmiyorlar. NEDEN LÜTFEN DÜŞÜNÜN ARTIK: ALLAH AKIL VERMİŞ. Selamlar