2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Büyük Otel müşterilerini bekliyor

BÜYÜK OTEL MÜŞTERİ KABULÜNE BAŞLIYOR

Büyük Samsun Oteli Müdürü Burhan Özgümüş, dört aydan bu yana tadilat ve yenileme çalışmaları sürdürülen Büyük Samsun Oteli'nin, 02 Aralık'tan itibaren müşteri kabulüne başlayacağını açıkladı.

Büyük Samsun Otel hakkında açıklamada bulunan Otel Müdürü Burhan Özgümüş, Samsun'un sosyal ve ekonomik yapısına büyük katkı sağlayan ve Karadeniz'in ilk beş yıldızlı oteli unvanını alan Büyük Samsun Oteli'nin artık hizmete girdiğini kaydetti. Bir şirketin otelde dört aydır sürdürdüğü tadilat ve yenileme çalışmalarının artık son bulduğunu ifade eden Burhan Özgümüş, "İlk günkü ruhla hizmet vereceğiz. Samsun halkının otele gösterdikleri ilgi ve alakanın yanı sıra, sahiplenme duygularına son derece saygı duyuyorum. Samsun yaklaşık iki yıldır büyük bir otel sorunu yaşamaktadır. Bugün bu soruna hep birlikte noktayı koyuyoruz" dedi.

Genel Müdür Özgümüş, otelde idari personel hariç, diğer tüm elemanların Samsun'dan istihdam edildiğini belirtti. Özgümüş, "Yapılanmamız bir süre daha devam edecektir. Samsun'a otelcilik anlayışında yeni ivmeler kazandırmanın yollarına gideceğiz. Büyük Samsun Oteli, odaları, restoranları ve salonları ile hizmete hazır hale gelmiştir. Bundan sonraki gelişmeler Samsun halkının talepleri doğrultusunda geliştirilecektir" şeklinde konuştu.

Özgümüş, Samsun halkına gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı da teşekkür etti.

BÜYÜK OTEL MÜŞTERİ KABULÜNE BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2009 Salı 18:25:00
Güncelleme :1 Aralık 2009 Salı 18:34:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?