2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Büyükler de küçükler de unutulmadı

BAYRAMDA BÜYÜK VE KÜÇÜKLER UNUTULMADI

Samsun protokolü, huzurevleri ve çocuk yuvalarını ziyaret ederek yaşlılar ile kimsesiz çocukların bayramlarını kutladı. İlk defa bir bayramı huzurevinde geçiren ünlü sinema sanatçısı 'Şişko Nuri' olarak tanınan Sıtkı Sezgin'i protokol üyeleri unutmadı.

Kurban Bayramı'nda tatil yapmayan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Sahil Güvenlik Bölge Komutanı Kıdemli Albay Şadi Murat Koçak, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Doğru, Vali Yardımcısı Ramazan Aksoy, İl Müftüsü Osman Şahin, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Adnan İpekdal, daire müdürleri, eşleriyle birlikte bir dizi bayram ziyaretinde bulundu.

Sosyal Hizmetler'e ait Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden protokol, tek tek bayramlarını kutladığı yaşlılara çeşitli hediyeler verdi. Tüm protokolü karşısında gören yaşlılar mutluluklarını dile getirirken, bayramda yalnız kalmamanın mutluluğunu yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret eden Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yaşlılarla yakından ilgilendi, hediyeler verdi. Geçen aylarda huzurevine kalmaya başlayan Türk Sineması'nda 'Şişko Nuri' olarak tanınan ve yaklaşık 300 filmde rol alan 60 yaşındaki Sıtkı Sezgin'e, ayrı ilgi gösterildi. Vali Güzeloğlu ve Başkan Yılmaz, sanatçı ile sohbet etti. Şişko Nuri, Vali Güzeloğlu'ndan okullarda tiyatro gösteri yapmak için izin istedi. Güzeloğlu, gerekli iznin verileceğini kaydetti. İlk defa bir bayramı huzur evinde geçirdiğini belirten Şişko Nuri, "Bura çok alıştım. Bana sahip çıktılar, huzurevine yerleştirdiler. Çok mutluyum, başımı sokacak bir yer var. Arkadaşlarıma çok alıştım. Güzel günler geçiriyorum" dedi

Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası'nda anne ve baba özlemi çeken çocuklara da devlet görevlileri sevgi gösterdi. Vali Güzeloğlu ve diğer protokol üyeleri çocukları sevdi. Çocuklar protokol üyelerine kolbastı gösterisi yaptı.

BAYRAMDA BÜYÜK VE KÜÇÜKLER UNUTULMADI
BAYRAMDA BÜYÜK VE KÜÇÜKLER UNUTULMADI
BAYRAMDA BÜYÜK VE KÜÇÜKLER UNUTULMADI
BAYRAMDA BÜYÜK VE KÜÇÜKLER UNUTULMADI
BAYRAMDA BÜYÜK VE KÜÇÜKLER UNUTULMADI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2009 Cuma 16:40:04
Güncelleme :27 Kasım 2009 Cuma 21:25:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?